!-- VISA Session Recording Code -->
top of page

大宮GCS化促進グループ

公開·3名のメンバー

SPEAK - Ce Face Cu Tine, Stie De La Mine Official Videobuna ziua! urmaresc cu mult interes aceste tutoriale de pe tutoriale .ro si va felicit pentru munca depusa. eu sunt usor depasit de modul cum sa folosesti calculatorul in acest mod, fiind ceva mai in varsta dar trebuie sa invat pt. ca fiica mea este la facultate in bucuresti la o distanta de mine de 400 de km. din pacate nu am acces la calculatorul ei( greseala mea) i-am aratat cum sa paroleze laptopul din bios. all in one keylogger este tot ce mi-am dorit, sa o pot supraveghea fara ca sa am probleme cu ea. dar ramane o problema, nu il pot instala pe calculatorul ei. cativa baieti, talentati in ale internetului, m-au asigurat ca pot face asta de la distanta dar nu doresc ca intimitatea fiicei mele sa cada pe maini straine. sunt multe motive care m-au determinat sa invat sa folosesc un keylogger si acelea ar fi evitarea convorbirilor telefonice si utilizarea calculatorului in prezenta mea de catre ea. va rog sa ma ajutati sa stiu cum pot introduce acel keylogger in calculatorul ei si sa-mi trimita pe e-mail cu acele mici secrete pe care tatal ei nu are voie sa le stie. pentru a evita suspiciunile legate de violarea intimitatii altor persoane sunt de acord sa va dau orice informatie legata de mine si de ea cu rugamintea de a nu fi publicate. va multumesc!
SPEAK - Ce face cu tine, stie de la mine | Official Videoadmin raspunde si mie am facut tot ce am zis in video am urmat fiecare pas dar nu am ajuns unde credeam.eu vreau spre exemplu sa vad tot ce face calculatorul prietenei mele de acasa fara ca ea sa stie.arhiva cu cine vb pe mess tot.dar vad ca pot vedea doar ce se intampla pe calc meu.pt a spiona alt calc e posibil cu acest program?


Daca tu nu eziti niciodata sa-ti acorzi timp pentru tine, s-ar putea ca el sa nu stie cum sa-ti spuna ca vrea o clipa de ragaz, asa ca mai bine ii spui tu. Sugereaza-i sa-si ia o zi libera ca sa iasa cu baietii, sa se joace pe video, sa mestereasca la masina sau ca sa se odihneasca pur si simplu. 041b061a72


  • グループについて

    グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報を入手したり、動画をシェアすることができます。

    メンバー

    bottom of page